Mnenja strank

Preberite, kaj so stranke povedale o svojih izkušnjah s terapijami limfne drenaže. 

Pred leti sem ob prometni nesreči dobil odprti zlom goleni. Poškodba kosti in mišičevja se je počasi zacelila, ostala pa je velika brazgotina. Nekaj let kasneje se mi je na tem mestu pojavilo vnetje - šen, ki je zaradi prejšnjih poškodb, prešlo v limfedem. Noga je vse bolj zatekala, vnetje na nogi se je podaljševalo iz dneva v dan. Prejel sem napotnico za fizioterapijo v zdravstvenem domu, ki pa je bila zaključena po 10 terapijah. Zaradi močno zatekle noge nisem mogel več obuti čevlja, niti copata. Nujno sem potreboval pomoč. V stiski sem preko prijateljev izvedel za gospo Katarino Urh, ki je že takrat izvajala ročno limfno drenažo po dr. Voddru. Že prvi stik z gospo je bil prijateljski in strokoven. Že po prvi terapiji se je videlo, da koža na nogi ni več tako napeta in oteklina se je zmehčala. Vsaka naslednja limfterapija pa je stanje še izboljšala. Po določenem številu terapij, se je stanje izboljšalo do te mere, da sedaj potrebujem terapijo le še občasno. S strokovnim delom in osebnim pristopom gospe Katarine sem zelo zadovoljen in jo priporočam vsem, ki imajo take in podobne težave.

Alojz

Težave z otekanjem leve roke, limfedem, so se mi pojavile približno dva meseca po radikalni mastektomiji dojke ter odstranitvi vseh pazdušnih bezgavk. Gospa Katarina je s svojo strokovnostjo pristopila k odpravljanju le teh. Ob prvem obisku sem ji predstavila mojo "zgodovino" nastanka limfedema, nato pa je izvedla ročno limfno drenažo po dr. Voddru. Po vsaki terapiji, ki je potekala polno uro, mi je roko tudi ustrezno povila. Njena komunikativnost, dostopnost, človečnost pa so pripomogli, da sva vzpostavili pristen osebni stik. Termine obravnave sva določevali sproti in kadarkoli sem jo kontaktirala, se je takoj odzvala. Hvaležna sem ji za vso strokovnost in osebni pristop.

Janja Bergant

H gospe Katarini so me napotili prijatelji, ki so že uspešno koristili njene usluge. Imela sem zelo resne težave z nogo zaradi slabega limfnega pretoka. Gospa Katarina mi je s pomočjo ročne limfne drenaže in kompresijskega povijanja težave povsem rešila. Zelo sem ji hvaležna! Njeno limfno drenažo po dr. Voddru toplo priporočam.

Marija Vodnik